Vacatures Events Over Meijburg Over Meijburg Legal Contact
 • Meijburg Business Course HBO

  Wil jij ervaren welke carrièremogelijkheden er zijn bij Meijburg na het behalen van jouw hbo-diploma? Vind je het leuk om te trainen op de KNVB Campus? En mis je de festivals ook zo? Schrijf je dan nu in voor de Meijburg Business Course!

  In een gevarieerd programma van 17 t/m 19 september 2021 leer je Meijburg en de Meijburgers beter kennen.  Het programma bestaat uit een kennismaking met Meijburg en haar vaktechniek in hotel Woudschoten, een vitaliteitsprogramma bij de KNVB Campus en een bezoek aan het festival Central Park met optredens van Chef’Special, Kensington en De Staat.Meijburg heeft alles in huis voor een complete compliance carrière binnen onze praktijken VPB, BTW, People Services en GCMS. Tijdens deze Business Course zie je hoe jouw carrière er bij Meijburg uit kan zien.

  Inschrijven en de selectieprocedure
  Aanmelden voor de Business Course is heel makkelijk en geheel kosteloos. Aanmelden kan via de knop links in het scherm. Om je aan te melden voor de Business Course ben jij derde- of vierdejaars student hbo Fiscaal Recht en Economie of hbo Finance Tax and Advice. We vragen jou je CV en meest recente cijferlijst te uploaden. Binnen twee weken na je inschrijving hoor je of je wordt uitgenodigd voor een digitaal selectiegesprek.

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

  Deel dit event
  Ja, ik ben enthousiast!
  Ik neem graag deel aan de selectie voor deelname aan de Meijburg Business Course naar Edinburgh.