Vacatures Events Over Meijburg Over Meijburg Legal Contact
 • Over Meijburg

  Ik kies voor een uitdagende carrière

  Fiscale focus
  Meijburg focust zich binnen het internationale KPMG-netwerk op fiscaliteit en bedient vanuit dit vakgebied een zeer diverse groep nationale en internationale cliënten.

  Keuzevrijheid
  Je werkt in verschillende fiscale vakgebieden voor uiteenlopende cliënten. Zo ervaar je de diversiteit van ons vak en krijg je de kans om zelf de regie te houden over jouw toekomst.

  Persoonlijke ontwikkeling
  Het fiscale vak verandert constant. Wetgeving, technologie en innovaties spelen hierin een grote rol. Om complexe fiscale problemen op te kunnen lossen ontwikkel jij je zelf constant. De Meijburg Tax & Legal Business School biedt tijdens je gehele loopbaan opleidingen en trainingen op maat. Heb jij honger naar kennis en beleef je plezier aan de fiscaliteit? Dan kies jij voor een uitdagende carrière bij Meijburg & Co!

  80 jaar Meijburg & Co

  Willem Meijburg startte in 1939 het eerste Nederlandse belastingadvieskantoor. Om een excellente dienstverlening te kunnen aanbieden, wist hij als voormalig belastinginspecteur vele fiscale experts aan te trekken en op te leiden. Daarnaast was toegang tot een specialistisch netwerk, zoals het internationale KPMG-netwerk, een belangrijk uitgangspunt voor Willem Meijburg. Deze historische samenwerking is een uiterst vruchtbare voedingsbodem gebleken.

  Onze vestigingen door heel Nederland

  Op alle vestigingen worden nationale en internationale cliënten bediend met een fullservice approach.

  Bekijk onze vacatures per vestiging:

  Ons verhaal

  Wij zijn Meijburg en dit is ons verhaal.

  Why?
  Wij geloven dat er voor ieder fiscaal probleem een oplossing is. Onze passie is die oplossing te vinden voor onze cliënt, zodat deze zich kan focussen op waar hij/zij goed in is.
  How?
  Dit doen we door de juiste professional te koppelen aan de cliënt. Dit is de persoon die met passie en inzet en de juiste kennis en ervaring doet wat het beste is voor de cliënt.
  What?
  Wij lossen complexe fiscale problemen op door onze hoogwaardige fiscale kennis en jarenlange ervaring aan onze cliënten aan te bieden.
  Respect

  Wederzijds respect voor elkaar en ruimte voor het individu creëren een effectieve, duurzame en toekomstbestendige organisatie.

  Integer

  Wij staan garant voor een professionele werkethiek. Wij verschaffen betrouwbaar en weldoordacht fiscaal advies en behouden daarbij te allen tijde onze onafhankelijkheid.

  Voorbeeld geven

  Met specialistische kennis en door daadkracht te tonen in het nemen van onze zakelijke verantwoordelijkheid geven wij het voorbeeld en realiseren wij de hoogstaande dienstverlening waarom wij bekend staan.

  Eerlijke communicatie

  Wij communiceren transparant en eerlijk, waarbij wij lastige gesprekken niet uit de weg gaan.

  Maatschappelijk betrokken

  Wij gaan verantwoord om met en tonen betrokkenheid bij onze directe omgeving, de maatschappij en het milieu.

  Samenwerking

  Intensieve samenwerking zorgt voor krachtige en duurzame werkrelaties. Hierdoor kunnen wij succesvol opereren in een concurrerende markt.

  Feiten onderzoeken

  Om onze reputatie als betrouwbare en objectieve adviseur te blijven waarmaken, gaan wij uit van feiten.

  Verschaffen inzicht

  Op basis van feiten verschaffen wij helder fiscaal inzicht.

  Mogelijkheden voor studenten

  We zorgen ervoor dat onze kennis concrete waarde oplevert.
  Dit bereiken we door een combinatie van expertise, een proactieve benadering en een snelle respons.

  Meeloopstage

  Tijdens de meeloopstage krijg je de kans om meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden die horen bij de fiscale praktijk. Onder begeleiding van een ervaren Meijburger krijg je een kijkje in de keuken van deze brede dagelijkse praktijk. Om voor deze stage in aanmerking te komen ben je bezig aan je derde dan wel vierde studiejaar. Zowel het aantal dagen per week als de periode worden in onderling overleg bepaald.

  Bekijk jouw mogelijkheden

  Scriptiestage

  Bij de scriptiestage kun je je afstudeerscriptie schrijven. Je kunt in dat geval gebruik maken van de faciliteiten van onze organisatie (zoals gebruik maken van vaktechnische databases, bibliotheek, etc.). Ook wordt je bij je scriptie begeleid. Hoe lang deze stage duurt en in welke periode deze kan plaatsvinden wordt in onderling overleg vastgesteld. Ook het aantal dagen in de week is variabel.

  Bekijk jouw mogelijkheden

  Werkstudentschap

  Wil je naast je studie werken? Dan kun je je bij Meijburg aanmelden als werkstudent. Voorwaarde is wel dat je in de eindfase van je studie zit (vanaf eind derde studiejaar). Tijdens een werkstudentschap werk je zelfstandig mee in de fiscale praktijk. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Zowel het aantal dagen per week als de periode worden in onderling overleg bepaald.

  Bekijk jouw mogelijkheden

  Onze organisatiecultuur

  Voorbeelden van onze accenten