Vacatures Events Over Meijburg Over Meijburg Legal Contact
 • Sail Challenge

  All aboard!
  Op 7 juni 2024 kun jij laten zien dat jouw zeebenen goed genoeg zijn ontwikkeld om de spectaculairste maritieme omstandigheden te weerstaan tijdens de Meijburg Sail Challenge 2024! Naast gezelligheid is natuurlijk ook het competitieve element belangrijk, want wie zit er dit jaar in de winnende boot en mag de beker in ontvangst nemen?

  Sail away!
  Met de felbegeerde beker als hoogste doel zal er flink moeten worden gestreden. Samen met je HBO & WO fiscale én notariële medestudenten neem je deel aan zeilraces, waarbij het er uiteraard om gaat de beste tijd neer te zetten. Heb jij geen zeilervaring? Geen probleem. Olympisch wedstrijdzeiler Roy Heiner en zijn professionele team staan klaar om alle deelnemers met raad en daad bij te staan. Zo heeft ieder team kans om vol voor die overwinning te gaan!

  Ahoy!
  Na de zeilwedstrijden hebben wij nog een feestelijke avond voor de boeg. Onder het genot van een heerlijk buffet zal het beste zeilteam worden gehuldigd. Vervolgens zullen wij de dag afsluiten met een spetterend feest, dat natuurlijk de uitgelezen kans vormt om op informele wijze kennis te maken met de aanwezige Meijburgers.

  Doe jij met een team mee?
  Bij een teaminschrijving is er plaats voor maximaal 6 teamleden, dient elk teamlid zich via werkenbijmeijburg.nl te registreren en daarbij de gezamenlijke (originele) teamnaam in te vullen.

  Busvervoer
  Je hebt de mogelijkheid gebruik te maken van collectief busvervoer vanuit de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Leiden, Tilburg en Nijmegen. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je hier gebruik van wilt maken. Enkele dagen voor het evenement ontvang je meer informatie over de opstaplocaties en vertrektijden.

  Wil je alvast een impressie krijgen van de Sail Challenge? Bekijk hier dan de ‘aftermovie’ van vorig jaar.

   

  Ja Nee
  Ik geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens en voor het toesturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen voor evenementen die relevant voor mij zijn. De frequentie hiervan is afhankelijk van het aanbod van evenementen, maar zal niet meer dan één mail per maand bedragen. In onze privacyverklaring lees je meer over je rechten en hoe wij jouw persoonlijke gegevens gebruiken. Onderaan elke mailing die je van ons ontvangt, kun je je uitschrijven of je mailvoorkeuren wijzigen.
  Ik ga akkoord met de bovenstaande toestemmingsverklaring en het Online Privacy Statement van Meijburg & Co.

  Deel dit event
  Ja, ik ben enthousiast!
  Ik wil graag deelnemen aan dit evenement.