Vacatures Events Over Meijburg Over Meijburg Legal Contact
 • Meijburg Tax Camp I

  UPDATE: Wegens grote belangstelling zijn de inschrijvingen voor beide dagen gesloten.

  Kijk jij verder dan deze zomer? Get connected tijdens het Meijburg Tax Camp en geef een snelle start aan je fiscale carrière.

  Als gevolg van het COVID-19 virus konden de Meijburg Business Course Canada en de Meijburg Sail Challenge dit jaar helaas geen doorgang vinden. Gezondheid heeft uiteraard de grootste prioriteit. Wel willen wij graag met jullie in contact blijven en wij kijken verder dan deze zomer. Deze tijd biedt ondanks de aangescherpte mogelijkheden ook kansen, wij blijven connected en daarom organiseren wij een alternatief, geheel corona-proof, event: Meijburg Tax Camp.

  Meijburg Tax Camp is een eendaags event voor derdejaars- en masterstudenten Fiscaal Recht en Fiscale Economie. Dit event is een nieuw concept. Het is een samensmelting van alle goede elementen van de activiteiten die we dit jaar helaas niet konden doen. Op donderdag 20 augustus maken wij bij het ‘Watergoed’ in Valburg graag kennis met jou!

  Tijdens het gevarieerde programma met o.a. fiscale vraagstukken en actieve uitdagingen leer je Meijburg èn de Meijburg professionals beter kennen. Het event wordt afgesloten met een borrel en een barbecue. We starten om de dag rond 11 uur en deze zal rond half 9 eindigen.

  Meijburg & Co volgt tijdens dit event alle richtlijnen van het RIVM op. Tijdens dit event houden we ten alle tijde 1,5 meter afstand van elkaar. Bij klachten, zoals hoesten, verkoudheid, kortademigheid en koorts, vragen wij je om thuis te blijven. Goed om te weten dat het gehele event plaats vindt in de buitenlucht. Heb je vragen hierover? Neem gerust contact op met onze recruiter, Daphne Dasselaar (Dasselaar.Daphne@kpmg.com).

  Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.

  Deel dit event
  Ja, ik ben enthousiast!
  Ik wil graag deelnemen aan dit evenement.