Vacatures Events Over Meijburg Over Meijburg Legal Contact
 • Sail Challenge

  Trossen los, de registratie van de Meijburg Sail Challenge is geopend. Ben jij een fiscaal student of rechten student met interesse in het notariaat of advocatuur (met een specialisme in ondernemingsrecht of financieel recht), meld je dan nu aan. Individueel of met een team.

  Een registratie is geen garantie op deelname. Je ontvangt op een later moment een e-mail met de definitieve bevestiging. Het kan zijn dat deze e-mail in het postvak ‘ongewenste post’ belandt, houd deze dus in de gaten.

  Kies je eigen koers en leer Meijburg op sportieve wijze kennen
  Wat hebben we jullie aanwezigheid gemist de afgelopen tijd, maar daar komt verandering in. Op 20 mei 2022 kun jij laten zien dat jouw zeebenen goed genoeg zijn ontwikkeld om de spectaculairste maritieme omstandigheden te weerstaan tijdens de Meijburg Sail Challenge 2022! Naast gezelligheid is natuurlijk ook het competitieve element belangrijk en niet alleen op het water, tijdens het dagprogramma word je ook fysiek en mentaal uitgedaagd.

  Sail away!
  Met de felbegeerde beker als hoogste doel zal er flink moeten worden gestreden. Samen met je WO Tax & Legal medestudenten neem je deel aan zeilraces, waarbij het er uiteraard om gaat de beste tijd neer te zetten. Heb jij geen zeilervaring? Geen probleem. Olympisch wedstrijdzeiler Roy Heiner en zijn professionele team staan klaar om alle deelnemers met raad en daad bij te staan. Zo heeft ieder team kans om vol voor die overwinning te gaan!

  Ahoy!
  Na de zeilwedstrijden hebben wij nog een feestelijke avond voor de boeg. Onder het genot van een heerlijk buffet zal het beste zeilteam worden gehuldigd. Vervolgens zullen wij de dag afsluiten met een spetterend feest, dat natuurlijk de uitgelezen kans vormt om op informele wijze kennis te maken met de aanwezige Meijburgers.

  Doe jij met een team mee?
  Bij een teaminschrijving is er plaats voor maximaal 6 teamleden. Elk teamlid dient zich via werkenbijmeijburg.nl te registreren en daarbij de gezamenlijke (originele) teamnaam in te vullen.

  Busvervoer
  Je hebt de mogelijkheid gebruik te maken van collectief busvervoer vanuit de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Leiden, Tilburg en Nijmegen. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je hier gebruik van wilt maken. Enkele dagen voor het evenement ontvang je meer informatie over de opstaplocaties en vertrektijden.

  Locatie
  Flevo Marina, Overstag 2, Lelystad.

  Wil je alvast een impressie krijgen van de Sail Challenge? Bekijk hier dan de ‘aftermovie’ van een eerdere editie.

   

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

  Deel dit event
  Ja, ik ben enthousiast!
  Ik wil graag deelnemen aan dit evenement.