Vacatures Events Over Meijburg Over Meijburg Legal Contact
 • Meijburg Business Course WO

  Kies jij voor de Nederlandse horizon? Meld je dan nu aan voor de Meijburg Business Course WO!
  We mogen weer en daar hebben wij enorm veel zin in! Dit jaar halen we de Business Course terug naar het Nederlandse strand. In september zullen wij afreizen naar Bergen aan zee. Daar zullen wij je uitdagen op zowel vaktechniek als ondernemerschap en zul je fysiek én mentaal je grenzen verleggen! Een combinatie van sportieve activiteiten en fiscale uitdagingen aan de kust en in het water. Door het gevarieerde programma kun je laten zien waar jij in uitblinkt, terwijl je Meijburg én de Meijburg professionals beter leert kennen. Het doel hiervan is een succesvolle en snelle start bij Meijburg & Co of Meijburg Legal!

  Aanmelden en selectieprocedure
  Ben jij laatstejaars bachelor of masterstudent Fiscaal Recht, Fiscale Economie of Notarieel Recht? Meld je dan nu aan voor één van de Meijburg Tax Camps. De Meijburg Tax Camp is een eendaags event met het doel om de studenten te selecteren voor de Meijburg Business Course.  Je aanmelden kan uiterlijk tot 16 juni via onderstaande links. Binnen twee weken na je inschrijving hoor je of je wordt uitgenodigd. Deelname aan Meijburg Business Course of Meijburg Tax Camp is geheel kosteloos.

  Meld je nu aan voor één van de Tax Camps om deel te kunnen nemen aan de Meijburg Business Course 2021. Registreren kan tot 23 juni!
  Tax Camp #1 (tax), 1 juli 2021
  Tax Camp #2 (tax), 6 juli 2021
  Tax Camp #3 (tax & legal), 13 juli 2021

  Indien het niet lukt om bij één van de Tax Camps aanwezig te zijn is het ook mogelijk om een virtuele selectie/kennismaking in te plannen. Neem hiervoor contact op met Daphne Dasselaar.

  Meijburg volgt tijdens dit event alle geldende richtlijnen van het RIVM op. Voorafgaand aan het evenement ontvangen alle deelnemers een overzicht met de op dat moment geldende maatregelen.

  Vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter, Daphne Dasselaar (Dasselaar.Daphne@kpmg.com).

  Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.

  Deel dit event
  Ja, ik ben enthousiast!
  Ik wil graag deelnemen aan dit evenement.