Vacatures Events Over Meijburg Over Meijburg Legal Contact
 • Meijburg Tax Camp II

  Kijk jij verder dan deze zomer? Get connected tijdens het Meijburg Tax Camp en bemachtig je plekje voor de Meijburg Business Course!
  Wij blijven graag connected en daarom organiseren wij dit jaar het Meijburg Tax Camp. Dit uitdagende evenement is een samensmelting van alle goede elementen van de Business Course; tijdens het gevarieerde programma met o.a. fiscale vraagstukken en actieve uitdagingen leer je Meijburg en de Meijburg professionals beter kennen. Het event wordt afgesloten met een borrel en een barbecue. Het Eiland van Maurik 19 wordt volledig omgeturnd tot het Meijburg-kamp. We starten de dag rond 11 uur en deze zal rond half 9 eindigen.

  Het Meijburg Tax Camp is meer dan een evenement; je kunt je via deze dag namelijk kwalificeren voor de grote Meijburg Business Course die dit jaar in Bergen aan Zee wordt georganiseerd. Geef je graag een snelle start aan jouw fiscale carrière? Dan is de Meijburg Business Course iets voor jou!
  Lees hier alles over de Meijburg Business Course WO

  Aanmelden voor Tax Camp II Tax: 6 juli 2021
  De registratie sluit 23 juni.

  Ben jij laatstejaars bachelor of master student fiscaal recht, fiscale economie of notarieel recht? Schrijf je dan in voor een Tax Camp naar jouw voorkeur. Wij organiseren een Tax Camp op donderdag 1 juli (tax), dinsdag 6 juli (tax) en dinsdag 13 juli (tax & legal). Aanmelden voor een Tax Camp is heel makkelijk en geheel kosteloos. Aanmelden kan via de knop links in het scherm bij de Tax Camp van jouw voorkeur. We vragen jou je CV en je meest recente cijferlijst te uploaden. Uiterlijk vier weken na de Meijburg de Tax Camps hoor jij of je met ons mee gaat naar Bergen aan zee.

  Meijburg volgt tijdens dit event alle geldende richtlijnen van het RIVM op. Voorafgaand aan het evenement ontvangen alle deelnemers een overzicht met de op dat moment geldende maatregelen en mogelijk een zelftest.

  Vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter, Daphne Dasselaar (Dasselaar.Daphne@kpmg.com).

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

  Deel dit event
  Ja, ik ben enthousiast!
  Ik neem graag deel aan de selectie voor deelname aan de Meijburg Business Course naar Edinburgh.